Krokant gebakken tarbotfilet met couscous van broccoli , kalfsjus en sabayon van Hoegaarden.
|
Oosterse tartaar van tonijn
|
Kabeljouwhaasje in’t groen met venusschelpjes en asperges
|
Arabic Delight
|
Tongrolletjes met vanille
|
Kreeft Belle-vue
|
Gamba met appel en venkel
|
Asperges met waterkers en gerookte paling
|
Tartaar van gerookte zalm met carpaccio van asperge
|
Boudin van schelvis met spinazie gevuld en zeekraal, bimi, en beurre blanc.
|
Gamba’s en groentjes in tempuradeeg met La Chouffe-bier
|
Bouillon van kreeft, brood en kruidenboter
|
Gegrillde pijlinktvis met artichoc, mandarine-saus en olijven
|
Tartaar van zeebaars op biscuit
|
garnaalkroketten
|
Tongrolletjes met truffel
|
Waterzooi van lotte (staartvis)
|
Zeeuwse mosselen met tartaar van tomaat
|
Spiesjes van gemarineerde hondshaai
|
Paling in ’t Groen, Hof van Cleve Style
|