Vissoep met tomaat en madeira
|
Thaise Mosselsoep
|
Zeebaars met Spinaziecrème en scheermessen
|
Gerookte paling met aardpeer
|
Vlaamse waterzooi van kabeljauw
|
Waterzooi van zeebaars met spinazie, boontjes , selder en garnalen.
|
Tartaar van witte pens en sint-jacobs noten
|
Tartelette grijze garnaal met gemarineerde uitjes
|
Gestoomde Forel met pompelmoes, radijs en venkel
|
Gebrande tartaar van zeeduivel met geitenyoghurt en radijs
|
Paëla op een andere wijze (compression d’une paella)
|
Gevulde inktvisjes
|
Gazpacho met schelvishaasje
|
Zalmsalade in een zachte spinazie/basilicumcrème
|
Gebrande wijting met miniwitloof (of asperges)
|
Pissaladière
|
Gestoomde skrei met schelpen
|
Zeeduivel met zeekraal en lente-ui
|
Griet met lardo di colonnata en iberico ham
|
Gebakken zeetong met emulsie van kardemom
|