Panna cotta van witte chocolade, kokos, citroengras en basilicum
|
Peertjes gestoofd in Saint-Fuillienbier met wentelteefjes en rozijnen
|
Ananas brûlée met amandel-madeleine en mascarpone
|
Saint-Félicien met capaccio van vijg en rauwe selder
|
Karnemelkmousse op aarbeiensaus
|
Arlette met terrine van geperste appel
|
Pannenkoek met appel, ijs en muntgranité
|
Mousse van stilton met cacao en notenmix
|
Ananas-ijs met basilicum sushi
|
Chocolade ijs met gekarameliseerde peer
|
Chocoladetaartje met mango
|
Kruidig vijgentaartje
|
soepje van witte perziken en frambozen
|
Moelleux van chocolade met lichte vanillecrème
|
Gevallen citroentaartje
|
Kaasbordje met chutney van fysalis
|
Tarte tatin van mango met kokosijs
|
Semifreddo van limoncello met tijm
|
Taartje met crème van mandarine en espuma van Aperol
|
Structuren van kers
|