peperbus2023
  • Home
    • Inloggen voor leden
  • Recepten catalogus
  • Recepten lijst
  • Fotogalerij
  • Onze club

Recept categorie keuze :

  • Aperitiefdranken (34)
  • Aperitiefhapjes (135)
  • Voorgerechten met vlees (12)
  • Voorgerechten met gevogelte (6)
  • Voorgerechten met vis (53)
  • Hoofdgerechten met vis (14)
  • Hoofdgerechten met vlees (40)
  • Hoofdgerechten met gevogelte (17)
  • Nagerechten (62)
Filters
Salmis van kwartel
Eendenborst met een gekonfijt sjalotje
Mechelse koekoek, eekhoorntjesbrood, polderpuree en gefrituurde eierdooier
Geglazuurde eend met kersen-balsamicosaus
Fazant met eekhoorntjesbrood en pappardelle
Eendenborst in een sausje met kweepeer
Salmis van Anjou duif
Langzaam gegaarde fazantfilets met butternut-crême en kastanjes
Filet van eendenborst met paksoi, gepofte rijst en oosterse garnituren
Langzaam gegaarde fazant met espuma van witloof , crème van topinamboer en perigourdinesaus**
Wilde eend , zwarte sesampuree en pruimensaus
Duif Clamart Style Hof van Cleve
Zwartpootkip au Vin Jaune en morilles
Fazant met eekhoorntjesbrood en papardelle
Surinaamse rotti met Masala kip , aardappels en kousenband
Jonge duifjes met koffiesaus en een mousse van bloemkool
Tompouce van patrijs met Morieljes en puree van veldsla
Image
© {2023} de kleine peperbus by Luc Buyse
  • Home
  • Recepten catalogus
  • Recepten lijst
  • Fotogalerij
  • Onze club