Mechelse koekoek, eekhoorntjesbrood, polderpuree en gefrituurde eierdooier
|
Geglazuurde eend met kersen-balsamicosaus
|
Fazant met eekhoorntjesbrood en pappardelle
|
Eendenborst in een sausje met kweepeer
|
Salmis van Anjou duif
|
Langzaam gegaarde fazantfilets met butternut-crême en kastanjes
|
Filet van eendenborst met paksoi, gepofte rijst en oosterse garnituren
|
Langzaam gegaarde fazant met espuma van witloof , crème van topinamboer en perigourdinesaus**
|
Wilde eend , zwarte sesampuree en pruimensaus
|
Duif Clamart Style Hof van Cleve
|
Zwartpootkip au Vin Jaune en morilles
|
Fazant met eekhoorntjesbrood en papardelle
|
Surinaamse rotti met Masala kip , aardappels en kousenband
|
Jonge duifjes met koffiesaus en een mousse van bloemkool
|
Tompouce van patrijs met Morieljes en puree van veldsla
|