peperbus2023
  • Home
    • Inloggen voor leden
  • Recepten catalogus
  • Recepten lijst
  • Fotogalerij
  • Onze club

Recept categorie keuze :

  • Aperitiefdranken (34)
  • Aperitiefhapjes (136)
  • Voorgerechten met vlees (12)
  • Voorgerechten met gevogelte (6)
  • Voorgerechten met vis (54)
  • Hoofdgerechten met vis (14)
  • Hoofdgerechten met vlees (41)
  • Hoofdgerechten met gevogelte (17)
  • Nagerechten (63)
Filters
Gegrild kalf, asperges en paddenstoelen
Hindefilet met wilde paddenstoelen en pastinaakpuree
Wild konijn met cantharellen en mosterdsaus
Entrecote Bordelaise
Pittige rundertartaar met mousse van gerookte makreel
Lamsfilet met een Oosters accent
Hertenbiefstuk met gegrilde druiven en rodewijnsaus
Lamsfilet, asperges, lamsjus en peultjes
Lamscarrré met kruidenkorst
Hazenrug met fijngesneden groentjes uit de oven
Reefilet in Japanse lak met wortel, miso en gerookte aardappel
Lamsblanquette
Reefilet met wildgarnituur
Gezouten varkensnek, gedroogde bessen, wilde paddestoelen en wilde knoflook
Lamsribstuk met aardappelgratin en ratatouille
Ibericovarken met garnituur en BBQ-saus
Rib-eye met jonge voorjaarsgroenten en couscous
Hindensteak, met vijgenchutney en gebakken krielaardappelen , rozemarijn en butternutzalfje
Ibericoham met aspergevarianten en een kroketje van "Oud Brugge"
Lamsschouder van melklam uit de Pyreneeën
  • 1
  • 2
  • 3
Pagina 1 van 3
Image
© {2023} de kleine peperbus by Luc Buyse
  • Home
  • Recepten catalogus
  • Recepten lijst
  • Fotogalerij
  • Onze club