Entrecote Bordelaise
|
Pittige rundertartaar met mousse van gerookte makreel
|
Lamsfilet met een Oosters accent
|
Hertenbiefstuk met gegrilde druiven en rodewijnsaus
|
Lamsfilet, asperges, lamsjus en peultjes
|
Lamscarrré met kruidenkorst
|
Hazenrug met fijngesneden groentjes uit de oven
|
Reefilet in Japanse lak met wortel, miso en gerookte aardappel
|
Lamsblanquette
|
Reefilet met wildgarnituur
|
Gezouten varkensnek, gedroogde bessen, wilde paddestoelen en wilde knoflook
|
Lamsribstuk met aardappelgratin en ratatouille
|
Ibericovarken met garnituur en BBQ-saus
|
Rib-eye met jonge voorjaarsgroenten en couscous
|
Hindensteak, met vijgenchutney en gebakken krielaardappelen , rozemarijn en butternutzalfje
|
Ibericoham met aspergevarianten en een kroketje van "Oud Brugge"
|
Lamsschouder van melklam uit de Pyreneeën
|
Ree medaillions in bladerdeeg met duxcelle, aardappelflan en pompoenpakketjes.
|
Traag gegaard buikspek met crispy zwoerd en Afrikaanse saus.
|
Tartaar van Belgisch rundvlees met artisjok en gesmolten tomaat
|