Tartaar van Belgisch rundvlees met artisjok en gesmolten tomaat
|
Kalfstournedos met voorjaarsgroenten
|
Bout van melklam, eerste witte asperges, mini-venkel met cèpes en morilles
|
Konijnfilet met een kroketje van konijn en een in zout gegaard aardappeltje
|
Kalfniertjes met linzen en artisjok (Rognone di vitello con lenticchie e carciofi)
|
Trio van kalfsvlees met Stroganof saus en polenta
|
Kroketje van varkenspootjes met een saus van Spaanse rode pepers
|
Gepersilleerd lamskroontje met botergroentjes, meirapenpuree, tijmjus en pesto.
|
Gevulde lamschouder met kalfsnier
|
Reerug in een jasje van peperkoek met een taartje van Sjalotte
|
Varkenswangetjes in "De Koninck" bier met wortelstoemp
|
Reebout met couscous , gemarineerde paprika’s en aubergineflan
|
Lamscarré met aubergine,geitenkaas en geroosterde paprika
|
Kalfstong - Hof van Cleve Style
|
Filet van hertenkalf , knolselderrisotto en puree van pastinaak en kweepeer
|
Gegrilde haas , spitskool, schorseneren knolselder.
|
Buikspek met crunch van gedroogd zwoerd
|
Krokant gebakken kalfszwezeriken met asperges, crème van groene erwtjes en gepocheerd eitje
|
Reerug met mousseline van knolselder en kweepeermousse
|