Mille feuille van gerookte eendelever knolselder en appel
|
peperkoektoastje met geitenkaas
|
Opgerolde omelet met zure room en kaviaar
|
Bouchot mosseltjes met tomaat en champignons
|
Bladerdeeghapje met pesto
|
Bloemkoolroosjes met hazelnoot en Parmezaanse kaas
|
Salade van geitenkaas , perzik en Parmaham
|
Toastje met pulled pork
|
Slakje met lookboter in krokant filo-deeg
|
Rijstrolletjes van gekonfijte eend met pinda en radijsscheut
|
Gerookte paling met ganzenlever, groene appel , rode biet en pistache
|
Feuille de Bric met camembert
|
Hapje met Mosselen
|
Scandinavische palingtartaar
|
Knolselderslaatje met gerookte makreel op tunnbröd
|
tartaar van tonijn en foie met sorbet van groene selder
|
Kalfstartaar, sint-jakobsschelpen, avocadocrème, kapperappel en basilicumolie
|
Koude soep van geroosterde groene paprika's
|
Groentekoekjes van pastinaak, courgette en erwtjes
|
Gebakken gamba's met chorizo fijne groentjes en sojasaus
|