Ingrediënten
(voor 4 personen)
- 1 Camembert, niet te rijp
- 1 pak feuille de bric
- boter
- 1 stronk witloof
- 1 appel (Granny Smith)
- vloeibare honing of ahornsiroop
- peper en zout
Bereiding
Snij de Camembert in hapklare blokjes en verpak die in een velletje feuille de bric (één of twee per persoon). Bestrijk ze rondom met wat gesmolten boter. Laat kleuren onder de grill ... wel tijdig keren !
Snij appel , witloof en sla in smalle reepjes en schik op een bordje.
Leg de warme kaaspakketjes op de sla en bedruip ze met enkele druppels ahornsiroop.
Indien de kaaspakketjes te veel afgekoeld zouden zijn terug snel even opwarmen in de oven.
Snij appel , witloof en sla in smalle reepjes en schik op een bordje.
Leg de warme kaaspakketjes op de sla en bedruip ze met enkele druppels ahornsiroop.
Indien de kaaspakketjes te veel afgekoeld zouden zijn terug snel even opwarmen in de oven.
Tip voor drank :
Champagne (Charles Lafitte)
Bron van recept :
Eigen variante op voorgerechtje van ergens in "la douce France"
Kookteam :
Wim, Jean-Paul en Jos