Salade van geitenkaas , perzik en Parmaham

Salade van geitenkaas , perzik en Parmaham

Ingrediënten

(recept voor 10 personen)


  • 4 rijpe perziken (volgens seizoen eventueel te vervangen door b.v. mango)
  • Rolletje  gietenkaas , genoeg om iedereen een schijfje te geven .
  • Parmaham in reepjes  
  • handvol ruccola, wat
  • basilicum  (fijngesnipperd)
  • olijfolie
  • sap van ½ citroen
  • zwarte peper
  • handvol granola

Bereiding

Meng de  in blokjes gesneden perzik met de olie, basilicum, peper en citroen .

Afwerking / serveren :

Neem een groot bord , schik er de plakjes  geitenkaas op en verdeel er de
perzikmengeling over .
Werk het bord af met wat granola, ruccola, parmaham en wat olijfolie .
Zet er kleine bordjes en vorkjes bij en laat  iedereen zichzelf bedienen.

Tip voor drank :

Rodenbach Vintage 2017 (limited edition)

Bron van recept :

Njam Bart Desmidt (Bartholomeus)

Kookteam :

John , Hugo en Jos