Ingrediënten
(recept voor 10 personen)
- 4 rijpe perziken (volgens seizoen eventueel te vervangen door b.v. mango)
- Rolletje gietenkaas , genoeg om iedereen een schijfje te geven .
- Parmaham in reepjes
- handvol ruccola, wat
- basilicum (fijngesnipperd)
- olijfolie
- sap van ½ citroen
- zwarte peper
- handvol granola
Bereiding
Meng de in blokjes gesneden perzik met de olie, basilicum, peper en citroen .
Afwerking / serveren :
Neem een groot bord , schik er de plakjes geitenkaas op en verdeel er de
perzikmengeling over .
Werk het bord af met wat granola, ruccola, parmaham en wat olijfolie .
Zet er kleine bordjes en vorkjes bij en laat iedereen zichzelf bedienen.
perzikmengeling over .
Werk het bord af met wat granola, ruccola, parmaham en wat olijfolie .
Zet er kleine bordjes en vorkjes bij en laat iedereen zichzelf bedienen.
Tip voor drank :
Rodenbach Vintage 2017 (limited edition)
Bron van recept :
Njam Bart Desmidt (Bartholomeus)
Kookteam :
John , Hugo en Jos