Mosseltje in de schelp met chutney van rode ui en oude geueze
|
Scheermesjes (couteaux) uit de oven
|
Mozaik van pizzahapjes
|
Soepje van noordzeegarnaal met waterkerscoulis
|
Sint-Jacobsvruchten met crème van avocado en limoen
|
scheermessen met Iberico en pastinaak
|
Kalfstartaar met oude kaas, dragon en olijfolie
|
Oesters met sjalottengelei
|
Cappuccino van erwt met king crab, grijze garnalen en serranoham
|
Gelakt buikspek Duroc d’Olive met citroenmayonaise
|
Krab met avocado en platte kaas
|
gebakken eendenlever met fantasie van rabarber
|
kruidenpannenkoekje met groene asperge
|
fake egg
|
Structuren van artisjok, olijf en paprika
|
Cappuccino van tomaten met spiesje van Sint-Jakobsnoten
|
Mousse van noordzeegarnaal en tomaat
|
Rillettes van gerookte forel
|
Hapje met rauwe ham, noten en paddestoelen
|
Warme kaassoufflé
|