Tomatengelei met lichte mozzarella room
|
Bakharing met nage van champignon en croutons
|
Rillette van kabeljauw met koriander en gember
|
Gemarineerde makreelfilets met courgettemousse
|
hapje van aardappeltjes met gerookte makreel
|
hapje van skrei op een bedje van spinaziepuree met een beurre blanc
|
Scampi met venkelrisotto en Pernodsausje
|
Hapje met gerookte eendenborst, paddenstoelen en parmezaancrackers
|
Hapje met mini-burgers van wildgehakt, met een zoetzure appelcompote
|
Eekhoorntjesbrood, ravioli met haas en champignons
|
hapje gevulde champignons
|
Braziliaanse kaasballetjes (Pao de Queijo)
|
taartje van ossestaart met room-chardonnayazijn
|
Gekonfijte eendenmaagjes met pompoen en raapjes
|
Gebakken Sint-Jacobsvrucht met venkel en krokantje van gedroogde ham.
|
Tartaar van gerookte makreel met gemarineerde groentjes en peterselie-spinazie olie
|
Bruschetta met erwtenpuree, mozzarella en pecorino
|
Mosselen met karnemelk-aardappel en Lardo di collonato
|
Venkelsalade met mossel en vadouvan
|
Mosseltje in de schelp met chutney van rode ui en oude geueze
|