Witloofblaadjes met rillette van tonijn
|
Gegrilde komkommer met ansjovis en mosterdsausje
|
Dip van butternut en salie met krokant brood
|
Foie gras met rode bietenmousse en jasmijnsaus
|
Kroketje van fazant met witloof-slaatje
|
Gebakken cocquille en bloedwordst met salieboter
|
Consommé van fazant
|
Lolly's van kippenvleugel met gembermayonaise
|
Butternut-paprikasoepje met gerookte paling
|
Madeleine met courgette en chorizo
|
Hapje van makreel met citrus , avocado en curry
|
Groentecarpaccio met tijgergarnaal en kerrie-ijs
|
hapje aardappelwafeltje met gerookte paling
|
Hapje van gerookte zeeduivel (lotte) met mango
|
Geplette patatjes met verse garnalen en gepocheerd kwarteleitje
|
Dambord van Keiemtalerkaas
|
Oester van de plateau Sergio
|
Oesterkroepoek met Thais oesterslaatje en jalapenocrème
|
Tompoes van pompernikkelbrood , bresaola, basilicum en geconfijte tomaat
|
Knolseldercanneloni met bospaddenstoelen en prei
|