gepofte bloemkool met kaascrème en snippers chorizo
|
Naamse slakjes met puree van groene kruiden
|
witte pens en fregola sarda met een dragonmayonaise en tymsausje
|
Eiersoepje met zurkel
|
Snoepjes van gerookte zalm
|
Krokantje parmaham
|
Toast Champignon
|
toast met ansjovis en pittig tomatensausje
|
Kroepoek met rundcarpaccio, vinaigrette , bosui en geraspte gember .
|
hapje Russische (R)(B)oulet
|
Flammekuche
|
Tartaar van sint-jakobsschelpen met avocado en hiziki algen
|
Pastekop van wulken, kreukels en garnalen
|
Witloofblaadjes met rillette van tonijn
|
Gegrilde komkommer met ansjovis en mosterdsausje
|
Dip van butternut en salie met krokant brood
|
Foie gras met rode bietenmousse en jasmijnsaus
|
Kroketje van fazant met witloof-slaatje
|
Gebakken cocquille en bloedwordst met salieboter
|
Consommé van fazant
|