Pralinemousse en limoencrèmeux balletjes
|
Mokkataart met bolletje praliné-ijs
|
Chocomousse met vanillesaus
|
Citruscrumble met crème van citroen
|
Tompoes van rijstpap met gekonfijte sinaas en glazuur van Ficherman’s Friend
|
Roosjes van appel met witte chocolade cake en sabayon La Chouffe bier
|
Aardbeien gemarineerd in balsamico , rabarber en mascarponeroom met vanille
|
Millefeuille met rode biet, rode vruchten en Kriek Boon
|
Kokosijs met groene kruiden
|
Dame blanche op hedendaagse wijze
|
Sabayon van Kriek met crumble van chocolade en mascarpone
|
In koffie gepocheerde peer met Luikse koffie
|
Crepe Suzette volgens Roger Van Damme
|
Structuren van aardbei en rabarber met lychee, amandel en limoen
|
Oliebollen met appelcompote en vanillesaus
|
Dessert met vijgen en pistachecrème
|
Gemarineerde peer met citroen .
|