peperbus2023
  • Home
    • Inloggen voor leden
  • Recepten catalogus
  • Recepten lijst
  • Fotogalerij
  • Onze club

Recept categorie keuze :

  • Aperitiefdranken (34)
  • Aperitiefhapjes (136)
  • Voorgerechten met vlees (12)
  • Voorgerechten met gevogelte (6)
  • Voorgerechten met vis (54)
  • Hoofdgerechten met vis (14)
  • Hoofdgerechten met vlees (41)
  • Hoofdgerechten met gevogelte (17)
  • Nagerechten (63)
Filters
Chocoladebrownie met praliné-ijs en karamelcrème
Moelleux au chocolat en een à la minute gedraaide sorbet van Frambozenbier Timmermans.
Chocoladeflan met karamelsaus , mandarijntjes en passievruchten sorbet
Burrata, zandkoekje, aardbei–coulis, muntgelei en gepofte amarant
Rolletje aubergine met chocolade dessert
koud soepje van witte chocolade met meloenballetjes
Pralinemousse en limoencrèmeux balletjes
Mokkataart met bolletje praliné-ijs
Chocomousse met vanillesaus
Citruscrumble met crème van citroen
Tompoes van rijstpap met gekonfijte sinaas en glazuur van Ficherman’s Friend
Roosjes van appel met witte chocolade cake en sabayon La Chouffe bier
Aardbeien gemarineerd in balsamico , rabarber en mascarponeroom met vanille
Millefeuille met rode biet, rode vruchten en Kriek Boon
Kokosijs met groene kruiden
Dame blanche op hedendaagse wijze
Sabayon van Kriek met crumble van chocolade en mascarpone
In koffie gepocheerde peer met Luikse koffie
Crepe Suzette volgens Roger Van Damme
Structuren van aardbei en rabarber met lychee, amandel en limoen
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Pagina 3 van 4
Image
© {2023} de kleine peperbus by Luc Buyse
  • Home
  • Recepten catalogus
  • Recepten lijst
  • Fotogalerij
  • Onze club