Ingrediënten
(voor 4 personen)
- 3 eieren
- 1 grote el zure room
- 1 handvol groene kruiden (koriander, peterselie, munt,dille, ...)
- 100 gr gerookte steur
- 1 potje Osietra Royal Balgian Caviar
- olijfolie
Bereiding
Verhit een klein scheutje olijfolie in een antikleefpan. Breek de eieren in een hoge beker en mix ze met een staafmixer, zo krijg je een extra fijne omelet. Giet een dun laagje van de gemixte eieren in de pan. Laat bakken tot de omelet loskomt van de pan en leg op een bord. Herhaal tot het eiermengsel op is.Snijd een handvol groene kruiden fijn. Haal het vel van de gerookte steur en snijd devis in dunne plakjes. Smeer een dun laagje zure room op de omeletten, bestrooi met de groene kruiden en bedek met enkele reepjes steur. Rol ze daarna op.
Afwerking / serveren
Snijd de omeletten in plakjes en leg op een bordje.
Werk af met lepeltjes kaviaar.
Werk af met lepeltjes kaviaar.
Tip voor drank :
Champagne , Laurenti
Bron van recept :
chef Bart Desmidt
Kookteam :
Ines, Roger en Jos