Opgerolde omelet met zure room en kaviaar

Opgerolde omelet met zure room en kaviaar

Ingrediënten

(voor 4 personen)
  • 3 eieren
  • 1 grote el zure room
  • 1 handvol groene kruiden (koriander, peterselie, munt,dille, ...)
  • 100 gr gerookte steur
  • 1 potje Osietra Royal Balgian Caviar
  • olijfolie

Bereiding

Verhit een klein scheutje olijfolie in een antikleefpan. Breek de eieren in een hoge beker en mix ze met een staafmixer, zo krijg je een extra fijne omelet. Giet een dun laagje van de gemixte eieren in de pan. Laat bakken tot de omelet loskomt van de pan en leg op een bord. Herhaal tot het eiermengsel op is.Snijd een handvol groene kruiden fijn. Haal het vel van de gerookte steur en snijd devis in dunne plakjes. Smeer een dun laagje zure room op de omeletten, bestrooi met de groene kruiden en bedek met enkele reepjes steur. Rol ze daarna op.

Afwerking / serveren

Snijd de omeletten in plakjes en leg op een bordje.
Werk af met lepeltjes kaviaar.

Tip voor drank :

Champagne , Laurenti

Bron van recept :

chef Bart Desmidt

Kookteam :

Ines, Roger en Jos