Italian Mojito

 

  • Ingrediënten:

    - Limoncello (1,5 deel)    1 deel = 30 ml
    - San Pellegrino(1 deel), wij vervingen dit door Fever Tree tonic
    - Citroen (sap van 1 partje)
    - Munt (6 muntblaadjes)
    - Garnering: citroen / munt 

  • Bereiding :

    Voor deze Italian Mojito gebruikten we een mooi slank longdrinkglas.
    Je hebt geen muddler nodig, want je hoeft geen suiker te muddlen.
    De limoncello is zoet genoeg. Begin met een citroentje. Knijp deze uit in je glas.
    Voeg dan de 6 muntblaadjes toe en 1,5 deel limoncello.
    Vul je longdrink met crushed ice. Even goed roeren met een barlepel.
    Let op dat de muntblaadjes niet onderin blijven liggen.
    Voeg nu als laatste de San Pellegrino toe, aftoppen in het glas.

  • Afwerking :

 Vul je het glas tot de rand met crushed ice en voeg je een citroenpartje en/of munttakje toe als garnering.

 

  • Keukenteam: Pascale , Ines & Annick
  • Datum : sept 2017