Ingrediënten
(per glas)
- 30 ml witte rum
- 30 ml donkere rum
- 20 ml orange curacao / dry orange
- limoensap van een halve limoen
- 10 ml amandelsiroop
- sap van mandarijntjes (of spuitwater)
- munt en mandarijn (als garniering)
Bereiding
Begin met een glas te vullen met ijs
Gebruik een shaker en voeg hier met een barmaatje de witte rum, dry orange en de amandelsiroop in.Voeg ook limoensap toe even shaken en uitschenken in het glas. Schenk tot slot nog de donkere rum in het glas.Gebruik de onderkant van je barlepel voor een mooi floatlaagje.
Gebruik een shaker en voeg hier met een barmaatje de witte rum, dry orange en de amandelsiroop in.Voeg ook limoensap toe even shaken en uitschenken in het glas. Schenk tot slot nog de donkere rum in het glas.Gebruik de onderkant van je barlepel voor een mooi floatlaagje.
Afwerking / serveren
Garneer het glas met mandarijntjes en munt
Kookteam :
Ines