Ingrediënten
(voor 4 personen)
- 8 fijne schijven aubergine (mandoline)
- 1 l water
- 300 g suiker
- 40 g chocolade (gesmolten)
- 1 kaneelstok
- 500 g mascarpone
- 150 g suiker
- 4 eigeel
Bereiding
Meng de mascarpone met de 150 g suiker en de 4 eigelen mooi door elkaar tot een homogene massa . Laat de chocolade smelten .
Kook de aubergineschijven in het water met kaneel en suiker , leg ze mooi open en laat afkoelen.
Leg een laag crème op de auberginesneden en rol ze mooi op waarna je ze even in de gesmolten chocolade doppen of er chocolade overheen garneren .
Laat opstijven en serveer.
Kook de aubergineschijven in het water met kaneel en suiker , leg ze mooi open en laat afkoelen.
Leg een laag crème op de auberginesneden en rol ze mooi op waarna je ze even in de gesmolten chocolade doppen of er chocolade overheen garneren .
Laat opstijven en serveer.
Bron van recept :
Gaspare's favorite
Kookteam :
Babs & Pascale