Ingrediënten
- (voor 12 hapjes)
- 2 kleine zeebaarsfilets
- 2 el. pistachenoten (grof gehakt)
- 400 g. luchtige aardappelpuree
- 2 citroenen, (rasp de schil)
- olijfolie
- peper - zout
Bereiding
Roer de citroenrasp door de aardappelpuree, kruid bij naar smaak en hou warm.
Kruid de zeebaarsfilet met peper en zout en bak hem langs beide kanten kort in een scheutje olijfolie. Snijd in 6 gelijke stukjes.
Kruid de zeebaarsfilet met peper en zout en bak hem langs beide kanten kort in een scheutje olijfolie. Snijd in 6 gelijke stukjes.
Afwerking / serveren
Verdeel de citroenpuree over amuseschaaltjes, leg er telkens een stukje zeebaars op en werk af met wat gemalen pistachenootjes.
Tip voor drank :
Santa Gostino 2015 (sicilië) (catarratto-chardonnay)
Bron van recept :
Mjam tv
Kookteam :
Wim