Zeebaars met citroenpuree

Zeebaars met citroenpuree

Ingrediënten

  • (voor 12 hapjes)

  • 2 kleine zeebaarsfilets
  • 2 el. pistachenoten (grof gehakt)
  • 400 g. luchtige aardappelpuree
  • 2 citroenen, (rasp de schil)
  • olijfolie
  • peper - zout 

Bereiding

Roer de citroenrasp door de aardappelpuree, kruid bij naar smaak en hou warm.
Kruid de zeebaarsfilet met peper en zout en bak hem langs beide kanten kort in een scheutje olijfolie. Snijd in 6 gelijke stukjes.

Afwerking / serveren

Verdeel de citroenpuree over amuseschaaltjes, leg er telkens een stukje zeebaars op en werk af met wat gemalen pistachenootjes.

Tip voor drank :

Santa  Gostino 2015 (sicilië)   (catarratto-chardonnay)

Bron van recept :

Mjam tv

Kookteam :

Wim