Tomaat garnaal anders bekeken

Tomaat garnaal anders bekeken

Ingrediënten

(voor 12 hapjes)
  • 40 honingtomaatjes
  • 200 gr. grijze garnalen
  • 1 el. rode wijnazijn
  • 1 el. witte wijnazijn
  • 1 el. sushiazijn
  • het sap van een 1 limoen
  • vogelmuurkruid (enkele blaadjes)
  • peper en zout
  • olijfolie

Bereiding

Pel de garnalen. Doe de honingtomaatjes in de sapcentrifuge en vang het sap op. Kruid met peper, zout, rode en witte wijnazijn, sushiazijn en het sap van een halve limoen. Schuim het sap even op met de mixer.

Afwerking / serveren

Schep een lepel van de tomatenvinaigrette in een bord. Leg er enkele garnaaltjes in en besprenkel met olijfolie.
Werk af met vogelmuurkruid.

Tip voor drank :

Champagne , Laurenty 

Bron van recept :

Mjam tv

Kookteam :

Wim en Babs