Ingrediënten
(voor 12 hapjes)
- 40 honingtomaatjes
- 200 gr. grijze garnalen
- 1 el. rode wijnazijn
- 1 el. witte wijnazijn
- 1 el. sushiazijn
- het sap van een 1 limoen
- vogelmuurkruid (enkele blaadjes)
- peper en zout
- olijfolie
Bereiding
Pel de garnalen. Doe de honingtomaatjes in de sapcentrifuge en vang het sap op. Kruid met peper, zout, rode en witte wijnazijn, sushiazijn en het sap van een halve limoen. Schuim het sap even op met de mixer.
Afwerking / serveren
Schep een lepel van de tomatenvinaigrette in een bord. Leg er enkele garnaaltjes in en besprenkel met olijfolie.
Werk af met vogelmuurkruid.
Werk af met vogelmuurkruid.
Tip voor drank :
Champagne , Laurenty
Bron van recept :
Mjam tv
Kookteam :
Wim en Babs