Ingrediënten
(voor 4 personen)
- 1 zakje gerookte forelfilets
- 4 el ricotta (flinke porties)
- 1 el fijngehakte peterselie
- 1 el fijnghakte bieslook
- sap van een ½ citroen
- zeste van een ½ citroen
- zout en zwarte peper
- Espelettepeper
Bereiding
Plet forel fijn met een vork
Voeg de ricotta toeen ook peterselie,bieslook,zeste,citroensap,mespunt zout,wat zwarte peper en espelettepoeder.
Meng alles goed door elkaar en bewaar enkel uren in de koelkast.
Voeg de ricotta toeen ook peterselie,bieslook,zeste,citroensap,mespunt zout,wat zwarte peper en espelettepoeder.
Meng alles goed door elkaar en bewaar enkel uren in de koelkast.
Afwerking / serveren
Op een donkerbruin toastje met een schijfje komkommer met nog een stukje forel op en wat bieslook... of gewoon in een glaasje.
Tip voor drank :
Champagne met vers sap van mandarine
Bron van recept :
Ambiance culinaire , november 2013
Kookteam :
Mireille en John