Rillettes van gerookte forel

Rillettes van gerookte forel

Ingrediënten

(voor 4 personen)
  • 1 zakje gerookte forelfilets
  • 4 el ricotta (flinke porties)
  • 1 el fijngehakte peterselie
  • 1 el fijnghakte bieslook
  • sap van een ½ citroen
  • zeste van een ½ citroen
  • zout en zwarte peper
  • Espelettepeper

Bereiding

Plet forel fijn met een vork
Voeg de ricotta toeen ook peterselie,bieslook,zeste,citroensap,mespunt zout,wat zwarte peper en espelettepoeder.
Meng alles goed door elkaar en bewaar enkel uren in de koelkast.

Afwerking / serveren

Op een donkerbruin toastje met een schijfje komkommer met nog een stukje forel op en wat bieslook... of gewoon in een glaasje.

Tip voor drank :

Champagne met vers sap van mandarine

Bron van recept :

Ambiance culinaire , november 2013

Kookteam :

Mireille en John