Ingrediënten
(voor 12 personen)
- 300g. kabeljauwfilet (of andere witte vis)
- 2 sjalot, fijngesnipperd
- 2el. koriander fijngesneden
- verse gember (ongeveer 2 cm geraspt)
- sap van 1/2 limoen
- zeste van 1 limoen
- 200g. roomkaas (mascarpone, St. Môret)
- 2 à 3 tomaten , ontveld en ontpit en in fijne brunoise
- toastbrood
Bereiding
Controleer de visfilets op graten, kruid met peper en zout en stoof de vis gaar maar hou hem voldoende zacht .Plet de vis met een vork en laat afkoelen .
Meng vervolgens de vis met alle andere ingrediënten,behalve de tomaten en controleer extra op kruiding.
Meng alles grondig en voeg er als laatste voorzichtig de tomaatblokjes aan toe.
Meng vervolgens de vis met alle andere ingrediënten,behalve de tomaten en controleer extra op kruiding.
Meng alles grondig en voeg er als laatste voorzichtig de tomaatblokjes aan toe.
Afwerking / serveren
Maak toastjes (van grote naar wens) en beleg ze met deze rillette of beter nog … leg de toastjes naast een kommetje rillette en laat de gasten zelf hun toastjes beleggen.
Tip voor drank :
Ginger & Honey Scotch cocktail
Bron van recept :
Knack weekend 00 zomerrecepten 2015
Kookteam :
Hugo, John en Jos