dit is als test de zuivere Gormand-Helix template zonder styling

Madeleine met courgette en chorizo

Ingrediënten

(voor 25 stuks)
  •     3 eieren
  •     120 g. bloem
  •     half zakje chemische gist (bakpoeder)
  •     30 g. gemalen gruyère
  •     4 el zonnebloem olie
  •     175 g. courgette
  •     100 g. chorizo
  •     Madeleine vormpjes (of een silicone tapijtje met kleine rondjes)

Bereiding

De oven voorverwarmen op 210 °
De courgette in kleine brunoise snijden.
De chorizo in mooie brunoise snijden(niet te grof).
Alle ingrediënten mengen in een mengkom,als laatste nadat je een homogeen deeg hebt bekomener de courgettes en chorizo voorzichtig onderspatelen.
In de vormpjes doen en afbakken gedurende 14 min. op 210°C.

Afwerking / serveren

Alle koekjes samen op één schotel op de aperitieftafel lijkt ons het leukste .

Tip voor drank :

Italian Mojito

Kookteam :

Pascale , Ines en gast Annick