Krokantje parmaham

Krokantje parmaham

Ingrediënten

(voor 6 personen)

  • 6 plakjes parmaham
  • 6 stukjes mozzarella (+- 30 gr elk)
  • bloem
  • 1 eidooier
  • 2 el polenta
  • 3 kerstomaatjes
  • enkele blaadjes rucola of basilicum
  • vijgenconfituur

Bereiding

Leg de plakjes parmaham op het werkvlak en leg op iedere plak een stukje mozzarella.
Maak er een stevig rolletje van.
Haal de rolletjes eerst door de bloem, vervolgens door het eigeel en tenslotte door de polenta.
Frituur de rolletjes gedurende 5 minuten op 160 graden en laat ze daarna uitlekken op keukenpapier.

Afwerking / serveren

Werk af met partjes kerstomaat, blaadjes rucola of basilucum en serveer met vijgenconfituur.

Tip voor drank :

Caipiblack 'Halloween' (wodka/limoen coctail)

Bron van recept :

Peppe Giacomassa (mjam tv)

Kookteam :

Mireille, Jos en Suzy