Ingrediënten
(voor 4 personen)
- 1 rijpe avocado
- 1 limoen het sap
- 1 chilipeper
- 1 kl pijnboompitten
- 200 gram krabvlees
- 1 el mayonaise
- 1 el kwark
- 1 el platte kaas
- 1 sjalot fijn gesnipperd
- ½ groene appel in klein blokjes
- kroepoek
- dille , basilicum en rucola
- peper en zout
Bereiding
Plet de avocado tot een smeuïge mousse. Voeg limoensap, de chilipeper en de pijnboompitten toe. breng op smaak met peper en zout.
Meng het krabvlees met een eetlepel mayonaise en breng ook op smaak met peper en zout.
Meng de kwark met de platte kaas. Voeg de appel en de sjalot toe en breng ook op smaak met peper en zout en sap van limoen.
Afwerking / serveren
Leg een lepel avocadomousse in een kommetje. Doe daar het krabvlees en de platte kaas bovenop.Werk af met de verkruimelde kroepoek en de verse kruiden.
Tip voor drank :
Rossorinha (Martini-limoen)
Kookteam :
Roger, Jean-Paul en Jos