Ingrediënten
- rauwe ham
- 100 g. hazelnoten
- 250 g. bruine champignons
- 1 sjalotje
- 2 eetlepels Xeresazijn of balsamicoazijn
- bladpeterselie
Bereiding
Hak de hazelnoten grof in een mixer en snijd de bladpeterselie fijn. Zet opzij.
Snijd de champignons en sjalotje fijn en stoof ze in een scheut olijfolie.
Voeg, als het vocht die de champignons afgeven is uitgekookt, de xeresazijn, de peterselie en de noten toe. Laat nog even stoven tot een vrij droge massa.
Snijd de champignons en sjalotje fijn en stoof ze in een scheut olijfolie.
Voeg, als het vocht die de champignons afgeven is uitgekookt, de xeresazijn, de peterselie en de noten toe. Laat nog even stoven tot een vrij droge massa.
Afwerking / serveren
Pluk de ham in kleinere stukken en serveer met de notenmengeling.
Tip voor drank :
Champagne met vers sap van mandarine
Bron van recept :
Pascale Naessen - boek : Puur genieten 2
Kookteam :
Mireille & John