Ingrediënten
(voor 6 personen)
- 100 g. gerookte eendenborst, in kleine stukjes
- 300 g. wilde paddenstoelen, schoongemaakt
- (gezouten) boter
- 6 hoopjes geraspte parmezaanse kaas
- balsamicocrème
- peper en grof zout
- gesnipperde lente-ui
- platte peterselie
Bereiding
Maak de parmezaankoekjes: rasp 6 hoopjes parmezaan op een bakplaat. Zet de bakplaat in een warme oven op 175°C en bak de kaas krokant in ongeveer 7 minuten.Snij de eendenborst in kleine stukjes en hou aan de kant.
Doe een goede klont boter in een pan en bak hierin de paddenstoelen. Kruid ze met peper en grof zout en werk af met fijngesnipperde peterselie.
Doe een goede klont boter in een pan en bak hierin de paddenstoelen. Kruid ze met peper en grof zout en werk af met fijngesnipperde peterselie.
Afwerking / serveren
Doe de paddenstoelen in een klein potje. Leg er wat stukjes eendenborst op, een parmezaankoekje en werk af met de scheutje balsamicocrème en de gesnipperde lente-uitjes.
Tip voor drank :
Glühwein
Kookteam :
Ines en Pascale