Ingrediënten
(voor 4 personen)
4 pitabroodjes
1 scheut olijfolie
0,5 komkommer
8 kerstomaatjes
1 bokaaltje feta
2 el. granaatappelpitjes
Herbamare kruidenzout
Voor de tzatziki:
4 el. Griekse yoghurt
0,5 geraspte komkommer
1 teentje look
dille
Bereiding
Snijd de pitabroodjes in kleine driehoekjes en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel ze met olijfolie en rooster ze 10 minuutjes in de oven op 180 graden.
Maak ondertussen de tzatziki. Meng de yoghurt met de geraspte komkommer, de look, de dille, peper en kruidenzout.
Schik de pitadriehoekjes op een schaal. Verdeel er de stukjes komkommer, de kerstomaatjes, de feta en de granaatappelpitjes over.
Afwerking / serveren
Werk af met de tzatziki, een snuifje kruidenzout en extra takjes dille.