Griekse loaded nacho's

Griekse loaded nacho's

Ingrediënten

(voor 4 personen)

  • 4 pitabroodjes

  • 1 scheut olijfolie

  • 0,5 komkommer

  • 8 kerstomaatjes

  • 1 bokaaltje feta

  • 2 el. granaatappelpitjes

  • Herbamare kruidenzout

  • Voor de tzatziki:

  • 4 el. Griekse yoghurt

  • 0,5 geraspte komkommer

  • 1 teentje look

  • dille

Bereiding

Snijd de pitabroodjes in kleine driehoekjes en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel ze met olijfolie en rooster ze 10 minuutjes in de oven op 180 graden.

Maak ondertussen de tzatziki. Meng de yoghurt met de geraspte komkommer, de look, de dille, peper en kruidenzout.

Schik de pitadriehoekjes op een schaal. Verdeel er de stukjes komkommer, de kerstomaatjes, de feta en de granaatappelpitjes over.

Afwerking / serveren

Werk af met de tzatziki, een snuifje kruidenzout en extra takjes dille.

Tip voor drank :

Bron van recept :

Kookteam :

Ines, Sophie en Patricia