Gegrilde komkommer met ansjovis en mosterdsausje

Gegrilde komkommer met ansjovis en mosterdsausje

Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • Olijfolie
  • Vinaigrette:
    - 2 el mayonaise
    - 2 el water
    - 2 el witte wijnazijn
    - 2el graanmosterd
    - 1 stengel lente-ui
    - 2 opgelegde ansjovisfilets (fijngehakt)
    - Enkele blaadjes peterselie (fijngehakt) 



Bereiding

Snijd de komkommer in het midden in twee,vervolgens in de lengte in vier en verwijder de zaadlijsten.Snijd ze in staafjes,doe ze in een kom en meng er een scheut olijfolie met peper en zout onder. Gril ze dan de stukjes komkommer op bbq of grillpan (wij gebruikten de grillpan).
Maak een vinaigrette door alle ingrediënten te mengen en leg de komkommerstaafjes er boven op.

Afwerking / serveren

Tip voor drank :

apero saliespritz

Bron van recept :

Mjam (Bart Desmidt)

Kookteam :

Roger & Jean-Paul