Gebakken cocquille en bloedwordst met salieboter

Gebakken cocquille en bloedwordst met salieboter

Ingrediënten


  • 1/2 coquille pp
  • 1 bloedworst
  • 125 g  roomboter
  • 1 bosje verse salieblaadjes

Bereiding

Smelt de boter en voeg de salieblaadjes toe, laat dit minstens 2 uur laten trekken. Zeven en duw goed uit en klaar nadien de boter .
Halveer de coquilles.Snij schijfjes in gelijke dikte van de bloedworst.Bak die schijfjes aan beide zijden even aan en doe hetzelfde met de,met peper en zout gekruide, coquilles.

Afwerking / serveren

Leg een schijfje bloedworst en plaats daarop of ertegen een coquille om nadien met de salieboter te napperen.

Tip voor drank :

Champagne "Bricout"

Kookteam :

Babs, Pascale, Martine, Sophie, Ines, Jos