Ingrediënten
- 1/2 coquille pp
- 1 bloedworst
- 125 g roomboter
- 1 bosje verse salieblaadjes
Bereiding
Smelt de boter en voeg de salieblaadjes toe, laat dit minstens 2 uur laten trekken. Zeven en duw goed uit en klaar nadien de boter .
Halveer de coquilles.Snij schijfjes in gelijke dikte van de bloedworst.Bak die schijfjes aan beide zijden even aan en doe hetzelfde met de,met peper en zout gekruide, coquilles.
Halveer de coquilles.Snij schijfjes in gelijke dikte van de bloedworst.Bak die schijfjes aan beide zijden even aan en doe hetzelfde met de,met peper en zout gekruide, coquilles.
Afwerking / serveren
Leg een schijfje bloedworst en plaats daarop of ertegen een coquille om nadien met de salieboter te napperen.
Tip voor drank :
Champagne "Bricout"
Kookteam :
Babs, Pascale, Martine, Sophie, Ines, Jos