Bruschetta met erwtenpuree, mozzarella en pecorino
Bruschetta met erwtenpuree, mozzarella en pecorino (links)

Bruschetta met erwtenpuree, mozzarella en pecorino

Ingrediënten

(voor 12 personen)
  • 300 g. verse doperwten
  • 90 g. mascarpone
  • 8 sneden ciabatta brood
  • 4el olijfolie
  • peper en zout
  • 75 g. mozzarella
  • 3 el grof geraspte pecorino

Bereiding

Kook de doperwten in licht gezouten kokend water in 3 min zacht. Afgieten. Pureren samen met de mascarpone, wat zout en peper en olijfolie.
Rooster de gesneden ciabatta 2 min per kant. Wrijf de bovenkant in met een doormidden gesneden lookteentje, besprenkel met olijfolie.
Bestrijk de sneetjes met de erwtenpuree, schik er de mozzarella op in stukjes en werk af met pecorino en olijfolie + kruiden. 

Tip voor drank :

Dubonnet-Gin cocktail

Kookteam :

Pascale