Ingrediënten
(voor 8 porties)
- 60 ml koolzaadolie
- 60 ml water
- 1 tl zout
- 135 gr tapiocameel
- 1 ei
- 5 el yoghurt (naturel)
- 40 g. geraspte Parmezaanse kaas
- 50 g. geraspte mozzarella
Bereiding
De oven voorverwarmen op 230°C. Olie,water en zout in een sauspan aan de kook brengen.In een metalen kom het tapiocameel met het hete vocht overgieten.Goed mengen.Het ei erdoor kloppen. De yoghurt erdoor roeren.Parmezaanse kaas en mozzarella erdoor roeren.Het beslag in bakvorm voor mini-muffins schenken.Op het middelste niveau van de voorverwarmde oven zetten.De ovenstand verlagen tot 180°C en 25-30 minuten bakken tot de balletjes een lichte goudkleur hebben.
Afwerking / serveren
Tip voor drank :
Pisco Sour
Kookteam :
Pascale