Margarita punch

Margarita punch

Ingrediënten

(voor 220ml.)

  • 60 ml  Mezcal of tequila    

  • 2 el orange liquor

  • 60 ml appelcider

  • 60 ml cranberry juice

  • 1 el  limoensap

  • 1 el  appelsiensap

  • 30 ml ginger beer

  • ijs

  • gedroogde appel

  • rozemarijn

  • bruine suiker

  • gedroogde gember

  • kaneel

  • zout

Bereiding

• Meng de vloeibare elementen.

• Vermeng bruine suiker, gember, kaneel en zout. Bevochtig rand van de glazen en druk ze even in het mengsel

Afwerking / serveren

Doe ijs in het glas, schenk de cocktail in, garnier met een klein takje rozemarijn en een schijfje gedroogde appel.

Wij serveerden de alcoholhoudende ingrediënten afzonderlijk (in een proefbuis), zodat iedereen zelf kon beslissen of hij/zij een mocktail of cocktail dronk.

Bron van recept :

Ines

Kookteam :

Ines