Bloody Caesar aperitief

 

  •  Ingrediënten:   (voor 12 glazen van 30 cl of +/- 3,5 liter )

    - 1,5 liter tomatensap ( al dan niet vers, wij hebben het vers gemaakt in een slow juicer en dat is wel een groot verschil met een variant uit fles  )
    - 1,5 liter mosselsap ( clam juice )
    - 360 ml wodka
    - 60 druppels worcestershire saus
    - 120 druppels tabasco
    - een bleekselderstengeltje (versiering)
    - eventueel nog wat citroensap naar keuze (hebben wij niet toegevoegd)

  • Bereiding :

         Gewoon alles in een bowl mixen

  • Afwerking :

         Met een paar ijsblokjes en een stengeltje bleekselderij als versiering

 

  • Keukenteam: Hugo – Sophie - Babs
  • Bron: Manuel Wouters
  • Datum : 6 september 2016
template joomlatemplate joomla gratuit
2021  kookclub de kleine peperbus   Site created by Luc Buyse on globbers template