Home
recepten
foto galerij
contact
Pissaladière
Gestoomde skrei met schelpen
Zeeduivel met zeekraal en lente-ui
Griet met lardo di colonnata en iberico ham
Gebakken zeetong met emulsie van kardemom
Oosterse tartaar van tonijn
Krokant gebakken tarbotfilet met couscous van broccoli en kaviaar van bloemkool , streepje kalfsjus en sabayon van Hoegaarden.
Arabic Delight
Tongrolletjes met vanille
Kabeljouwhaasje in’t groen met venusschelpjes en asperges
Kreeft Belle-vue
Gamba met appel en venkel
Asperges met waterkers en gerookte paling
Tartaar van gerookte zalm met carpaccio van asperge
Bouillon van kreeft, brood en kruidenboter
Boudin van schelvis met spinazie gevuld en zeekraal, bimi, en beurre blanc.
Sushi met crème van aubergine, look en pijnboompitten, tartaar van rauwe makreel en komkommer
Gegrillde pijlinktvis met artichoc, mandarine-saus en olijven
Tartaar van zeebaars op biscuit
Gamba’s en groentjes in tempuradeeg met La Chouffe-bier
garnaalkroketten
Tongrolletjes met truffel
Waterzooi van lotte (staartvis)
Tartaar van gerookte makreel met gemarineerde groentjes en peterselie-spinazie olie
Zeeuwse mosselen met tartaar van tomaat
Spiesjes van gemarineerde hondshaai
Paling in ’t Groen, Hof van Cleve Style
Nieuwpoortse waterzooi met langoustines en lentegroenten
ceviche van tonijn en kabeljauw
Coquilles met gerookte paling en st.Jacobs Rossini
Pagina 1 van 2
Start
Vorige
1
2
Volgende
Einde
template joomla
template joomla gratuit
filter op soort gerecht :
aperitiefdranken (22)
aperitiefhapjes (109)
Voorgerechten met vis (40)
Voorgerechten met vlees (10)
Voorgerechten met gevogelte (5)
Hoofdgerechten vlees (30)
Hoofdgerechten vis (14)
Hoofdgerechten gevogelte (13)
Nagerechten (47)
recente gerechten :
Bouillon van wilde eend met tortellini van eekhoorntjesbrood en verse kruiden
Tarte tatin van mango met kokosijs
Rog met kruidige botersaus
Pissaladière
Vijgen met cantalkaas
U bevindt zich hier:
Home
>
recepten
>
Voorgerechten met vis
2022 kookclub de kleine peperbus Site created by Luc Buyse on globbers template