Home
recepten
foto galerij
contact
Rog met kruidige botersaus
Zeebaars met gegrilde mergpijpjes
Kreeft- en groententaartje
kreeft en fregola sarda met een gazpacho van kreeft
Warme kreeft met kruidenboter en oven-gedroogde tomaatjes
Rode poon met koolsla, coulis van postelein en bresaola
Tong rolletjes en kreeft op Oostendse wijze
Kabeljauw met dijonaisesaus - Hof van Cleve Style
Kreeft met espuma van aardappelen en garnalenjus
Asperges met roodbaars, zeeuwse oester en beurre blanc
Kreeft met advocado en sesam-sinaasappelsiroop
Tarbot met truffel en bloemkool
Kabeljauw met dijonaisesaus
Tarbot met gegrilde asperges en langoustinebearnaise
template joomla
template joomla gratuit
filter op soort gerecht :
aperitiefdranken (22)
aperitiefhapjes (109)
Voorgerechten met vis (40)
Voorgerechten met vlees (10)
Voorgerechten met gevogelte (5)
Hoofdgerechten vlees (30)
Hoofdgerechten vis (14)
Hoofdgerechten gevogelte (13)
Nagerechten (47)
recente gerechten :
Bouillon van wilde eend met tortellini van eekhoorntjesbrood en verse kruiden
Tarte tatin van mango met kokosijs
Rog met kruidige botersaus
Pissaladiè€re
Vijgen met cantalkaas
U bevindt zich hier:
Home
>
recepten
>
Hoofdgerechten vis
2022 kookclub de kleine peperbus Site created by Luc Buyse on globbers template