Reefilet met wildgarnituur
Lamsribstuk met aardappelgratin en ratatouille
Gezouten varkensnek, gedroogde bessen, wilde paddestoelen en wilde knoflook
Ibericovarken met garnituur en BBQ-saus
Rib-eye met jonge voorjaarsgroenten en couscous
Hindensteak, met vijgenchutney en gebakken krielaardappelen , rozemarijn en butternutzalfje
Ibericoham met aspergevarianten en een kroketje van "Oud Brugge"
Lamsfilet met rode biet en morilles en couscous
Ree medaillions met duxcelle in bladerdeeg met aardappelflan en pompoenpakketjes.
Traag gegaard buikspek met crispy zwoerd en Afrikaanse saus.
Bout van melklam, eerste witte volle grond asperges, mini-venkel, lams/kalfssaus met cèpes en morilles
Tartaar van Belgisch rundvlees met artisjok en gesmolten tomaat
Kalfstournedos met voorjaarsgroenten
Konijnfilet met een kroketje van konijn en een in zout gegaard aardappeltje
Kalfniertjes met linzen en artisjok (Rognone di vitello con lenticchie e carciofi)
Kroketje van varkenspootjes met een saus van Spaanse rode pepers
Gepersilleerd lamskroontje met botergroentjes, meirapenpuree, tijmjus en pesto.
Gevulde lamschouder met kalfsnier
Reerug in een jasje van peperkoek met een taartje van Sjalotte
Varkenswangetjes in "De Koninck" bier met wortelstoemp
Reebout met couscous , gemarineerde paprika’s en aubergineflan
Lamscarré met aubergine,geitenkaas en geroosterde paprika
Kalfstong - Hof van Cleve Style
Filet van hertenkalf , knolselderrisotto en puree van pastinaak en kweepeer
Gegrilde haas , spitskool, schorseneren knolselder.
Buikspek met crunch van gedroogd zwoerd
Krokant gebakken kalfszwezeriken met asperges, crème van groene erwtjes en gepocheerd eitje
Reerug met mousseline van knolselder en kweepeer
Gegrilde biefstuk met gekonfijte aardappel en auberginemousse
Rundsfilet van blauwwit met geconfijte sjalot en rode wijn
template joomlatemplate joomla gratuit
2021  kookclub de kleine peperbus   Site created by Luc Buyse on globbers template