nagerecht van rolletje aubergine met chocolade

  • Ingrediënten: (4 personen)

    - 8 fijne schijven aubergine (mandoline)
    - 1 l water
    - 300 g suiker
    - 40 g chocolade (gesmolten)
    - 1 kaneelstok
    - 500 g mascarpone
    - 150 g suiker
    - 4 eigeel

  • Bereiding :

    Meng de mascarpone met de 150 g suikeren d e4 eigelen mooi door elkaar tot een homogene massa . Laat de chocolade smelten .
    Kook de aubergineschijven in het water met kaneel en suiker , leg ze mooi open en laat afkoelen.
    Leg een laag crème op de auberginesneden  en rol ze mooi op waarna je ze even in de gesmolten chocolade doppen of er chocolade overheen garneren .
    Laat opstijven en serveer.

 

  • Keukenteam: Babs & Pascale
  • Bron: Gaspare's favorite
  • Datum : okt 2016
template joomlatemplate joomla gratuit
2021  kookclub de kleine peperbus   Site created by Luc Buyse on globbers template