Salade van gietenkaas , perzik en parmaham
- Details
- Categorie: aperitiefhapjes
- Ingrediënten: (10 pers.)
-4 rijpe perziken ( volgens seizoen event. te vervangen door bv mango)
-Rolletje gietenkaas , genoeg om iedereen een schijfje te geven .
-Parmaham in reepjes
-handvol ruccola, wat
-basilicum (fijngesnipperd)
-Olijfolie
-sap van ½ citroen
-zwarte peper
-handvol granola - Bereiding :
Meng de in blokjes gesneden perzik met de olie, basilicum, peper en citroen .
- Afwerking :
Neem een groot bord , schik er de plakjes geitenkaas op en verdeel er de
perzikmengeling over . werk het bord af met wat granola, ruccola, parmaham en wat olijfolie .
Zet er kleine bordjes en vorkjes bij en laat iedereen zichzelf bedienen.
- Drank : Rodenbach Vintage 2017 (limited edition)
- Keukenteam: John, Hugo en Jos
- Bron: Njam Bart Desmidt (Bartholomeus)
- Datum : september 2019