Salade van gietenkaas , perzik en parmaham

  • Ingrediënten: (10 pers.)

    -4 rijpe perziken ( volgens seizoen event. te vervangen door  bv mango)
    -Rolletje  gietenkaas , genoeg om iedereen een schijfje te geven .
    -Parmaham in reepjes  
    -handvol ruccola, wat
    -basilicum  (fijngesnipperd)
    -Olijfolie
    -sap van ½ citroen
    -zwarte peper
    -handvol granola

  • Bereiding :

     Meng de  in blokjes gesneden perzik met de olie, basilicum, peper en citroen .

  • Afwerking :

Neem een groot bord , schik er de plakjes  geitenkaas op en verdeel er de
perzikmengeling over . werk het bord af met wat granola, ruccola, parmaham en wat olijfolie .
Zet er kleine bordjes en vorkjes bij en laat  iedereen zichzelf bedienen.

 

 

  • Drank : Rodenbach Vintage 2017 (limited edition)
  • Keukenteam: John, Hugo en Jos
  • Bron: Njam Bart Desmidt (Bartholomeus)
  • Datum : september 2019
template joomlatemplate joomla gratuit
2021  kookclub de kleine peperbus   Site created by Luc Buyse on globbers template