Krokantje parmaham

  • IngrediĂ«nten:

    - 6 plakjes parmaham
    - 6 stukjes mozzarella (+- 30 gr elk)
    - bloem
    - 1 eidooier
    - 2 el polenta
    - 3 kerstomaatjes
    - enkele blaadjes rucola of basilicum
    - vijgenconfituur

  • Bereiding :

    Leg de plakjes parmaham op het werkvlak en leg op iedere plak een stukje mozzarella.
    Maak er een stevig rolletje van.
    Haal de rolletjes eerst door de bloem, vervolgens door het eigeel en tenslotte door de polenta.
    Frituur de rolletjes gedurende 5 minuten op 160 graden en laat ze daarna uitlekken op keukenpapier.

  • Afwerking :

 Werk af met partjes kerstomaat, blaadjes rucola of basilucum en serveer met vijgenconfituur.

  • Drank : Caipiblack 'Halloween' (wodka/limoen coctail)
  • Keukenteam: Mireille, Jos en Suzzi
  • Bron: Peppe Giacomassa (mjam tv)
  • Datum : 6 nov 2018
template joomlatemplate joomla gratuit
2021  kookclub de kleine peperbus   Site created by Luc Buyse on globbers template