Garnalenballetjes met geitenkaas en bieslook

  • IngrediĂ«nten:

    - 125 g geitenkaas
    - zeste van citroen
    - 100 g grijze garnalen
    - peper en zout
    - een flink  handvol bieslook

  • Bereiding :

    Doe de geitenkaas in een mengkom  , meng er wat zeste van citroen onder. Hak de  grijze garnalen wat fijner en dep ze droog met wat keukenpapier , meng alles goed door elkaar en kruid af met peper en zot.
    Bewaar even in de koelkast zodat het mengsel wat opstijft en draai nadien balletjes van het mengsel .
    Hak bieslook fijn en rol er de balletjes door .

  • Afwerking :

 Serveer koel met een stokje in elk balletje .

 

  • Drank : Indian Summer Mojito op basis van veenbessensap
  • Keukenteam: Pascale, Roger, Jean-Paul en Jos
  • Bron: VTM koken
  • Datum : juni 2018
template joomlatemplate joomla gratuit
2021  kookclub de kleine peperbus   Site created by Luc Buyse on globbers template