Gebakken cocquille en bloedwordst met salieboter

  • IngrediĂ«nten:

    - 1/2 coquille pp
    - 1 bloedworst
    - 125 g  roomboter
    - 1 bosje verse salieblaadjes

  • Bereiding :

    Smelt de boter en voeg de salieblaadjes toe , laat dit minstens 2 uur laten trekken. Zeven en duw  goed uit en klaar nadien de boter .
    Halveer de coquilles . Snij schijfjes in gelijke dikte van de bloedworst .Bak die schijfjes aan beide zijden even aan en doe hetzelfde met de ,met peper en zout gekruide, coquilles .

  • Afwerking :

 Leg een schijfje bloedworst en plaats daarop of ertegen een coquille om nadien met de salieboter te napperen .

 

 

  • Drank : Champagne Bricout
  • Keukenteam: Babs, Pascale, Martine, Sophie, Ines, Jos
  • Datum : jan. 2018
template joomlatemplate joomla gratuit
2021  kookclub de kleine peperbus   Site created by Luc Buyse on globbers template