Filet van hertenkalf , knolselderrisotto en puree van pastinaak en kweepeer
Gegrilde haas , spitskool, schorseneren knolselder.
Buikspek met crunch van gedroogd zwoerd
Krokant gebakken kalfszwezeriken met asperges, crème van groene erwtjes en gepocheerd eitje
Reerug met mousseline van knolselder en kweepeer
Gegrilde biefstuk met gekonfijte aardappel en auberginemousse
Rundsfilet van blauwwit met geconfijte sjalot en rode wijn
Rog met kruidige botersaus
Zeebaars met gegrilde mergpijpjes
Kreeft- en groententaartje
kreeft en fregola sarda met een gazpacho van kreeft
Warme kreeft met kruidenboter en oven-gedroogde tomaatjes
Rode poon met koolsla, coulis van postelein en bresaola
Tong rolletjes en kreeft op Oostendse wijze
Kabeljauw met dijonaisesaus - Hof van Cleve Style
Kreeft met espuma van aardappelen en garnalenjus
Asperges met roodbaars, zeeuwse oester en beurre blanc
Kreeft met advocado en sesam-sinaasappelsiroop
Tarbot met truffel en bloemkool
Kabeljauw met dijonaisesaus
Tarbot met gegrilde asperges en langoustinebearnaise
Langzaam gegaarde fazantfilets met butternut-crême en kastanjes
Filet van eendenborst met paksoi, gepofte rijst en oosterse garnituren
Langzaam gegaarde fazant met espuma van witloof , crème van topinamboer en perigourdinesaus
Wilde eend , zwarte sesampuree, pruimensaus met Lampongpeper
Duif Clamart Style Hof van Cleve
Zwartpootkip met groenten, morieljes en Vin Jaune
Fazant met eekhoorntjesbrood en papardelle
Surinaamse rotti met Masala kip , aardappels en kousenband
Jonge duifjes met koffiesaus en een mousse van bloemkool
template joomlatemplate joomla gratuit
2021  kookclub de kleine peperbus   Site created by Luc Buyse on globbers template