witloofbalkjes met kaassaus van comté en gelakt spek
mergpijp en ravioli met ossenstaart
Bouillon van wilde eend met tortellini van eekhoorntjesbrood en verse kruiden
Wilde eend met whisky en butternut
Dim-sum van wilde eend met consommé van wild gevogelte
Fazantenroulade met gekonfijte rode biet, puree van pastinaak en raapjes.
Kwartel met compote van zoete ui
Reefilet met wildgarnituur
Lamsribstuk met aardappelgratin en ratatouille
Gezouten varkensnek, gedroogde bessen, wilde paddestoelen en wilde knoflook
Ibericovarken met garnituur en BBQ-saus
Rib-eye met jonge voorjaarsgroenten en couscous
Hindensteak, met vijgenchutney en gebakken krielaardappelen , rozemarijn en butternutzalfje
Ibericoham met aspergevarianten en een kroketje van "Oud Brugge"
Lamsfilet met rode biet en morilles en couscous
Ree medaillions met duxcelle in bladerdeeg met aardappelflan en pompoenpakketjes.
Traag gegaard buikspek met crispy zwoerd en Afrikaanse saus.
Bout van melklam, eerste witte volle grond asperges, mini-venkel, lams/kalfssaus met cèpes en morilles
Tartaar van Belgisch rundvlees met artisjok en gesmolten tomaat
Kalfstournedos met voorjaarsgroenten
Konijnfilet met een kroketje van konijn en een in zout gegaard aardappeltje
Kalfniertjes met linzen en artisjok (Rognone di vitello con lenticchie e carciofi)
Kroketje van varkenspootjes met een saus van Spaanse rode pepers
Gepersilleerd lamskroontje met botergroentjes, meirapenpuree, tijmjus en pesto.
Gevulde lamschouder met kalfsnier
Reerug in een jasje van peperkoek met een taartje van Sjalotte
Varkenswangetjes in "De Koninck" bier met wortelstoemp
Reebout met couscous , gemarineerde paprika’s en aubergineflan
Lamscarré met aubergine,geitenkaas en geroosterde paprika
Kalfstong - Hof van Cleve Style
template joomlatemplate joomla gratuit
2021  kookclub de kleine peperbus   Site created by Luc Buyse on globbers template