Tartaar van zeebaars op biscuit
Gamba’s en groentjes in tempuradeeg met La Chouffe-bier
garnaalkroketten
Tongrolletjes met truffel
Waterzooi van lotte (staartvis)
Tartaar van gerookte makreel met gemarineerde groentjes en peterselie-spinazie olie
Zeeuwse mosselen met tartaar van tomaat
Spiesjes van gemarineerde hondshaai
Paling in ’t Groen, Hof van Cleve Style
Nieuwpoortse waterzooi met langoustines en lentegroenten
ceviche van tonijn en kabeljauw
Coquilles met gerookte paling en st.Jacobs Rossini
Gebakken kabeljauw met aardpeer, witte bonen, linzen en saus van groene kruiden
Noordzeetong met schelpdieren, selder , lavas en garnaal
Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten
Tarbot met mergpompoen, risotto en artisjokvelouté
gegrilde asperges met zonnevis , zoetzure tomaatjes en tijmboter
Skrei met gegrilde groentjes
Tarte tatin met gekonfijte tomaten, langoustines en Zeeuwse mosseltjes
shushi met salsa van aubergine en makreel
Wakame , inktvis, garnalen en komkommer in azijndressing
koude pompoenzalf met garnaal en oestersaus
Gelakte lamszwezeriken met asperges en shitaken met mousseline van ei en olijfolie
Tartaar van kalfsvlees met zeebarbeel, krokante nori en jus van komkommer
Kalfszwezerik met herfst-slaatje en schuim van mosterd
Ganzenleversoepje met oester
Kalfstartaar met watermeloen en basilicumcrème
Loempia van lamsnek, lamstong, frisse sla,mango , foie gras.
Canapé met witloof, krokant gebakken zwezeriken en Hollandaisesaus
Risotto met bospaddenstoelen en rucola
template joomlatemplate joomla gratuit
2021  kookclub de kleine peperbus   Site created by Luc Buyse on globbers template